Proponowane menu na uroczystości weselne
( do wyboru )
ZUPY
Rosół z makaronem
Zupa krem
Zupa królewska
Barszcz z paluszkiem
II DANIE 3 porcje na osobę
Indyk pieczony
Indyk w sosie borówkowym
Zraziki z polędwicy wieprzowej
Roladki drobiowe
Zraz wołowy zawijany
Kotlet de volaille
DODATKI
Ziemniaki
Pyzy
Frytki
Bukiet jarzyn
Zestaw surówek
ZAKĄSKI
Filet z kurczaka z owocem w galarecie
Polędwica garnirowana wiśniami
Jajko w szynce
Ozorki w galarecie
Ryba w galarecie
Schab ze śliwką w galarecie
ŚNIADANIE
Golonka peklowana lub po bawarsku
Szaszłyki
Udka pieczone
NAPOJE ZIMNE I GORĄCE
Kawa z dodatkami
Herbata
Soki owocowe
Woda z dodatkami
PIECZYWO CUKIERNICZE
Tort piętrowy lub kwadratowy
Sernik
Makowiec
Rolada
Ciasto do uzgodnienia

|